Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 50€

Notes de cata de les nostres infusions

Quan prens uns infusió diverses aromes entren dins teu, en forma d'olors i gustos. Avui i et compartim unes notes de cata de la nostra gamma d'infusions ecològiques. 

Tenim 8 varietats d'infusions, cada una pensada per a una propietat medicinal diferent i sempre buscant que sigui una experiència ben agradable per a tots els sentits. Perquè volem reinventar el concepte de que una infusió només la prens per a curar-te, les infusions també són gaudi i benestar.

Infusió DIGEST pensada per a ajudar-nos en els processos digestius.

Cata: Aroma suau i equilibrat, amb predominança de la camamilla, sabor dolç i floral amb notes fresques i cítriques que s'integren perfectament en la barreja, i que equilibren el cos potent que li confereix la sajolida.

Infusió RESPIRA ens ajuda en els processos gripals que efecten les vies respiratòris. 

Cata: Molt aromàtica, amb el cos i potència de l'hisop, equilibrada amb la frescura de la menta i les notes cítriques del serpoll. 

Infusió ACTIVA ens ajuda al manteniment de l'energia i vitalitat sense cafeïna ni teïna, per tant sense alterar el sistema nerviós. 

Cata: Aroma intens, de sabor complex però equilibrat. Es distingeix el romaní per la seva potencia aromàtica amb l'acompanyament de la sajolida en segon pla i la textura de la sàlvia, i aquesta barreja densa i potent, es contraposa i s'equilibra amb la frescura i lleugeresa de la menta, per oferir un resultat del tot revitalitzant.

Infusió DETOX per a ajudar-nos en processos de depuració, a alliberar toxines i retenció de líquids. 

Cata: Aroma intens, sabor amb molts matisos que van del dolç a l'amarg de la cua de cavall ,que podrien recordar als de la regalèssia, equilibrat i potenciat per les notes picants i refrescants de la menta, amb un cos dens i potent aportat pel romaní, que lluny de desentonar, té molta importància en l'equilibri i sentit a la infusió. 

Infusió CALMA per a ajudar a relaxar-nos, i afaborir el descans. 

Cata: Aroma floral, delicat i agradable de la lavanda, amb un cos potent protagonitzat per la sajolida que confereix densitat i intensitat, evocant la sensació que quan prenem el caldo de la mare, equilibrat per la sobrietat de la melissa, i la lleugeresa de les seves notes cítriques que en combinació, queden integrades en l'amalgama, passant a un pla més subtil però imprescindible.

Infusió DONA per a acompanyar els processos hormonals de la feminitat. 

Cata: Sabor equilibrat, i agradable, cítric y fresc de la Melissa i la menta poliol, en contraposició a la potència de la sàlvia, una mica amargant, combinat amb textures de vellut.

Infusió FRESH digestiva i molt refescant, gràcies a la sinergia de mentes. 

Cata: gust refrescant de les mentes amb el toc dolç i aromàtic de la Marialluïsa i la menta marroquí, potenciat pel menthol de la menta piperita el qual realça els sabors i ens produeix l'efecte de glopada d'aire.

Infusió HARMONIA per ajudar a mantenir un estat de benestar emocional.

Cata: Sabor emmarcat per l'hibiscus, d'aroma floral suau, amb fons terrós, notes salades i un final amb un toc amarg i astringent que s'equilibra amb el sabor i aroma cítric i dolç de la marialluïsa i la melissa.

I a tu quina és la infusió que més t'agrada? Notes totes aquestes aromes quan prens una infusió? Si haguèssis d'escollir la teva planta preferida per a prendre en infusió, quina seria?

Cultiu Ecològic

Producció Sostenible

Comerç de Proximitat

català ca