Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 65€, a partir dels 35€ només 3€ de cost

Sobre Aromik

Aromik neix com un projecte de vida personal

Som la Maria i l’Alex, dos enamorats de la naturalesa i de la vida sostenible. Fa anys que el nostre somni és construir una vida coherent amb el nostre pensament. I crear un projecte on sostenibilitat, ecològia i la lluita per un món més natural s’entrelliguèssin. Quan ens varem enterar que Aromik es traspassava no ens ho vam pensar gaire, vam deixar el Maresme i ens vam traslladar a viure a les montanyes. La Maria és fitoterapeuta i aromatòloga i l’Alex és pages i enginyer agrònom. El projecte ens encaixava com anell al dit. I aquí estem, entregats en cos i ànima a seguir fent crèixer aquest bonic projecte. Sempre amb el compromís de cultivar plantes aromàtiques i medicinals de gran qualitat i ecològiques. Per a crear infusions, condiments i altres novetats que mica en mica anirem introduïnt. D’alguna manera creiem que el retorn a la vida natural i sostenible és l’únic camí per a construir junts un món millor.

-

-

Som una empresa artesanal que treballa amb les plantes aromàtiques i medicinals, així com amb altres plantes i fruits silvestres que recol·lectem a la natura.

Ens agrada tenir cura de la terra i dels seus fruits, i és per aquest motiu que fem cultiu ecològic per tal d’obtenir una matèria primera excel·lent.  Fem una tria conscient al llarg de tot el procés perquè el producte final sigui de màxima qualitat, tant per les propietats com per les particularitats sensorials. Produïm, recol·lectem, assequem, envasem i distribuïm. Fem tot el cicle des del principi fins al final. Només d’aquesta manera garantim la singularitat i l’exclusivitat del que des d’Aromik us oferim, un producte natural ple de vitalitat i salut.

-

-

Aromik es troba al Mas Les Comes a 5 km del poble de Gombrèn, al Ripollès. Situats a 1080 metres d’alçada, rodejats de boscos i prats de pastura, un lloc on gaudim de estar aïllats de la influència de pràctiques intensives en les que fan servir productes agroquímics nocius per a la salut de les persones i de l’entorn.

Quan us hi acosteu descobrireu la riquesa d’aquest territori de muntanya en el que convivim amb multitud de petits i grans animals salvatges. Els nostres paisatges estan habitats per insectes, ocells, mamífers… i molts dies es possible veure cérvols, senglars, cabirols i aus singulars voltant per la finca.
Som afortunats de poder viure i treballar en un paratge prepirinenc on les nostres plantes creixen en harmonia amb l’entorn. És l’indret ideal per portar a terme la nostra activitat en plena natura i així formar part del nostre paisatge.

Cultiu Ecològic
Producció Sostenible
Comerç de Proximitat
Lingüísticament responsables
català ca