Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 50€

Sobre Aromik

 

·Aromik com a projecte de vida·

Aromik neix com un negoci familiar de cultiu i venda de planta aromàtica i medicinal, ideada per a funcionar seguint els valors que defineixen els integrants d'aquesta, de comerç de proximitat, de producte de qualitat, de cultiu ecològic, procés artesanal, i envasament sostenible. El projecte, sorgeix de la ferma creença, que un món millor, més just i responsable amb l'entorn i les persones és possible.


Ens hem adonat que per a tenir un major impacte amb aquesta filosofia de negoci, hem d'unir-nos a altres actors del sector que comparteixin els nostres valors, per a crear xarxa, i que l'expansió del model creat sigui possible .

“La vida natural i sostenible és l'únic camí per a construir junts un món millor.”

                    

Actualment el projecte i l'equip han crescut. Hem apostat per l'associació amb l'empresa Planters Lloveras, per a dotar-nos d'estructura empresarial, administrativa i de treball, d'un obrador major, amb l'espai per a l'assecat, processament i conservació ideals, i amb millor ubicació per al transport i distribució.


Els camps de cultiu dels quals es nodreix Aromik ara estan en mans de més agricultors, que s'han sumat al projecte com a col·laboradors. D'aquesta manera podem produir cada espècie en la seva zona de cultiu ideal, potenciar el cultiu d'aquesta mena de planta en el territori, i donar oportunitats a petits agricultors mitjançant preus justos.

.     

“El cultiu de plantes aromàtiques requereix poca aigua, serveix com a refugi i aliment d'insectes pol·linitzadors, i proporciona tallafocs naturals”

A Aromik, sempre hem treballat amb la idea de tancar el cercle i estar involucrats en tots els processos. Ara disposem de tècnics per a assessorar els agricultors col·laboradors, en el disseny de cultiu, en l'elecció d'espècies, en la gestió del cultiu i processament, i proporcionem planter, assecat, processament, envasament i venda, per a aquells que ho necessiten.

“Quants més siguem, més lluny arribarem”

En l'actualitat l'equip d'Aromik està compost per la Maria, aromatóloga i fitoterapeuta, el Joan Pol, enginyer agrònom, el Paul, gerent, i  el Martí, enginyer agrònom i agricultor professional.


Les nostres instal·lacions es troben a Sant Andreu de Llavaneres, entre camps davant de la mar. Aquesta és una zona amb gran tradició agrícola i gastronòmica, i representa la definició perfecta de la vida en la costa mediterrània.
Els cultius estan situats en diferents zones del territori, cuidats i custodiats pels col·laboradors d'Aromik, i sota les millors condicions per a treure el màxim potencial de cada espècie. Conreem en la nostra seu al Maresme, a Gombrén, i col·laborem amb agricultors de Cervià de les Garrigues, la Seu d'Urgell, Prats del Lluçanés, i l'Espunyola, entre d'altres.

“Produïm les infusions i condiments que desitjaríem consumir”

Cultiu Ecològic

Producció Sostenible

Comerç de Proximitat

català ca