Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 50€

Omple't d'energia i millorar la concentració amb infusions

En aquest article t'expliquem com pots substituir la cafeïna i la teïna amb infusions, sense perdre la dosis d'energia que necessites en el teu dia a dia. 

Com et poden ajudar les plantes aromàtiques?

Les plantes aromàtiques i medicinals poden ser unes grans aliades per a millorar la teva rutina i omplir-te d'energia saludablement. Prendre dosis elevades d'estimulants, com ho són el cafè o el té, poden alterar el teu sistema nerviós, i fer-te estar permanentment en un estat d'alerta i tensió. A més, són productes que arrosseguen una gran petjada ecològica i la gran majoria de vegades, explotació laboral i dels ecosistemes. Per això, tenir una alternativa ens pot ajudar a reduir-ne el consum i viure més saludablement. 

4 plantes aromàtiques que milloren la concentració i aporten energia:

A continuació, et presentem 4 plantes aromàtiques que et poden ajudar a guanyar energia i concentració, lliures de teïna i cafeïna. 

  • Romaní (Rosmarinus officinalis) és una planta tonificant i estimulant. Té un gran poder curatiu i s'ha utilitzat sempre en la medicina popular. Desataca per ser un tonificant del sistema circulatori que afavoreix la irrigació sanguínia del cervell. Com que augmenta la circulació, el cervell s'oxigena i això facilita la concentració i la retenció dels coneixements. És l'aliat ideal per a realitzar esforços intel·lectuals, en èpoques d'exàmens o per a millorar la concentració durant la jornada laboral.  
  • Sajolida (Satujera montana) és un estimulant natural que proporciona una sensació d'eufòria i alegria. És tonificant, equilibra el sistema nerviós i activa la circulació. Gràcies a aquestes propietats tonificants també s'ha fet servir com una afrodisíac natural que ajuda a recuperar el desig sexual. 
  • Menta (Menta piperita) té propietats tonificants i estimulants. Una planta que aporta energia i redueix la sensació de cansament. 
  • Sàlvia (Sàlvia officinalis) és estimulant i tonificant general. Ajuda a equilibrar els nervis i al mateix temps t'ajuda a connectar amb la teva fortalesa. Una planta ideal per a combatre l'astènia. 
  •  

    La infusió Activa: la millor aliada pel teu dia a dia

    A Aromik infusions hem creat la infusió ACTIVA que barreja aquestes 4 plantes d'una manera equilibrada, amb un sabor intens, herbal i agradable. Perquè gaudeixis en cada glop, mentre t'omples d'energia natural!

    La infusió ecològica  ACTIVA està creada per a ajudar a millorar la concentració i omplir-te d'energia sense alterar el teu sistema nerviós. Una sinergia de plantes aromàtiques i medicinals que tonifiquen el teu cos, l'activen i t'ajuden a concentrar-te. És la infusió ideal per a portar a la feina i prendre-la durant el dia. 

     

    Si tens algun dubte o consulta pots deixar el teu comentari i et respondrem encantats! Gràcies per llegir-nos! 

    Cultiu Ecològic

    Producció Sostenible

    Comerç de Proximitat

    català ca