Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 50€

Infusions per a calmar l'ansietat i millorar el descans

En aquest article t'explicarem com les plantes aromàtiques i medicinals ens poden ajudar a calmar els nervis, reduir la sensació d'angoixa i millorar el descans. Les infusions poden ser un gran aliat per a equilibrar el sistema nerviós d'una manera natural. 

El ritme frenètic del dia a dia, la necessitat d'una productivitat constant, la sobreestimulació per pantalles, la sobre informació que rebem en el nostre dia a dia i la càrrega mental que molts arrosseguem poden alterar el nostre sistema nerviós. Això pot causar insomni i sobretot pot fer-nos estar en un estat d'alerta constant que pot generar en estats nerviosos i fins i tot en una sensació d'angoixa persistent. 

Les plantes aromàtiques i medicinals ens poden ajudar a equilibrar el nostre sistema nerviós i afavorir el descans, ara explicarem quines infusions ecològiques tenim pensades especialment per això. 

Infusions per a calmar l'angoixa i equilibrar el sistema nerviós: 

Et presentem les nostres infusions creades especialment per a calmar els nervis, l'angoixa i millorar el descans, gràcies a la sinergia de plantes aromàtiques que les componen. 

  •  Infusió CALMA: aquesta infusió ecològica està formulada per a aportar una sensació de calma i benestar. Les plantes aromàtiques i medicinals que la componen aporten un efecte sedant que t'ajudarà a baixar les revolucions i equilibrar el teu sistema nerviós. Una infusió ideal per a l'insomni ocasional, i calmar l'angoixa. A continuació t'expliquem breument com ajuda cada planta medicinal que la componen al teu sistema nerviós.
    • Lavanda (lavandula angustifolia) : té propietats sedants i equilibra el sistema nerviós central. És una de les plantes que més ens pot ajudar a equilibrar el sistema nerviós. Redueix la irritabilitat nerviosa, l'ansietat, el pànic i l'insomni. Només amb la seva aroma ja sentiràs com redueix la sensació nerviosa. 
    • Melissa (Melissa oficinalis): té propietats sedants i equilibra el sistema nerviós. Ajuda a calmar l'excitació, l'ansietat, la irritabilitat nerviosa. Proporciona una sensació de calma i relaxació. 
    • Sajolida (Satureja montana): actua com un equilibrant del sistema nerviós, se li atorguen propietats tonificants. A la nostra infusió Calma actua com un equilibrant del sistema nerviós. 
  • Infusió HARMONIA: aquesta infusió ecològica l'hem formulat per aportar harmonia, calma i una sensació de pau interior. Gràcies a les propietats medicinals de les plantes aromàtiques que la componen aconseguim una infusió per a reduir la sensació d'angoixa i equilibrar el teu sistema nerviós.  A continuació t'expliquem breument com ajuda cada planta medicinal al teu sistema nerviós.
    • Hibisc (hibiscus sabdariffa): té propietats sedants sobre el sistema nerviós. Harmonitza les emocions, ajuda a calmar els nervis i resulta molt eficaç per a calmar angoixes i millorar l'insomni. 
    • Marialluïsa (lippia triphylla): una planta que actua en diferents tipus d'alteracions nervioses, sobretot en casos d'ansietat. Destaca per aportar una sensació de calma interna gràcies a les seves propietats sedants. 
    • Melissa  (Melissa oficinalis): té propietats sedants i equilibra el sistema nerviós. Ajuda a calmar l'excitació, l'ansietat, la irritabilitat nerviosa. Proporciona una sensació de calma i relaxació. 

Plantes aromàtiques per a calmar els nervis i l'angoixa: 

Si prefereixes les plantes aromàtiques per separat, a la nostra línia d'Essencials hi trobaràs 3 plantes que poden ser el teu gran aliat per a calmar els nervis i aportar-te una sensació sedant i relaxant. 

  • Essencials Maria Lluïsa: sedant, relaxant i calmant.
  • Essencials Melissa sedant, relaxant i calmant.
  • Essencials Camamilla sedant, relaxant i calmant.

Com prendre les infusions per a calmar els nervis i millorar el descans:

Et recomanem prendre la infusió Calma o Harmonia abans d'anar a dormir. Una manera de crear un petit ritual que t'ajudi a calmar els nervis i fer que el teu sistema nerviós central comenci a baixar les revolucions abans d'anar a dormir. 

Si patim insomni o estats d'angoixa més persistents et recomanem prendre 3 infusions al dia. 

Els dies que ens sentim més alterats la infusió del vespre la fem una mica més concentrada de l'habitual. 

Les infusions poden acompanyar-te i ajudar-te a generar moments de calma i equilibrar el teu sistema nerviós, poden ser unes grans aliades pel teu dia a dia. Però, si persisteix l'insomni o l'angoixa et limita en el teu dia adia,  sempre has de deixar-te acompanyar per a professionals de la salut.  

Cultiu Ecològic

Producció Sostenible

Comerç de Proximitat

català ca