Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 50€

Les infusions no et resulten efectives?

Prens infusions i no notes el seu efecte terapèutic? Prens infusions que no tenen gaire gust? Has tasta't alguna infusió amb aromes tan intenses com les d'un perfum?

Si les infusions que prens no t'aporten les propietats medicinals que necessites, i no notes el seu efecte terapèutic és perquè:


❗Les infusions que consumeixes contenen planta de poca qualitat.
❗La planta és massa antiga i ja no conté cap mena de principi actiu.
❗Estàs utilitzant una infusió inadequada i, per tant, no actua en allò que tu necessites.

Com reconèixer una infusió de qualitat?

🌱 La planta que conté ha de mantenir el seu color original, t'ha de semblar que està viva encara. (no han de ser de color marró)
🌱 Ha de mantenir les seves aromes, has de poder sentir la seva olor.
🌱 Ha de ser planta collida de l'any, no pot ser planta collida de fa 3 anys, com més temps passa, menys principis actius i, per tant, menys acció terapèutica.
🌱 La mescla de plantes ha d'estar feta per a un professional, algú expert en fitoteràpia que sàpiga combinar les plantes aromàtiques, per tal de treure el màxim profit terapèutic de cada infusió. 

🌱 Quan obres un sobre d'infusió has de poder reconèixer les diferents espècies de plantes que contenen.
🌱 La planta ha d'estar cultivada amb consciència i lliure de tòxics i el procés d'assecatge i emmagatzematge ha de fer-se correctament.

🌱 Si quan poses la infusió en contacte amb l'aigua inmediatament despren algun color, segurament la infusió conté colorants i aromes artificials. 



✨ A Aromik estem compromesos a oferir-te una qualitat excepcional, tenim sistemes tecnificats de control de qualitat, per a assegurar-nos que quan obris un pot de les nostres infusions, puguis gaudir de totes les aromes i sabors, i sobretot notis tot el seu efecte terapèutic.

Has provat d'obrir algun sobre d'infusió i veure que hi ha a dins? Tens algun dubte o consulta?

Cultiu Ecològic

Producció Sostenible

Comerç de Proximitat

català ca